KAOS YARN

KAOS YARN er et helt fantastisk dansk mærke, der sætter bæredygtighed og økologi højt. KAOS YARN udvælger garner ud fra det mindset, at både dyr, mennesker og miljøet skal behandles ordentligt. KAOS YARN tilbyder en bred farvepalette, der er navngivet efter forskellige sindsstemninger.
 • KAOS YARN er et dansk garnmærke, der lægger stor vægt på at inspirere til farvemod og leg med farver samtidig med, at du kan have god samvittighed i forhold til produktionen af garnet. KAOS YARNs tre garnkvaliteter; Organic Soft Merino, Organic Brushed Alpaca og Chunky Andean Wool er økologisk certificerede og produceret af naturlige fibre, der er biologisk nedbrydelige. De tre kvaliteter er meget bløde garner, der kommer i en bred og meget inspirerende farvepalette.

  Farve kræver mod

  Alle der strikker ved, at det kan være svært at vælge farve til det næste projekt. Så hvorfor ikke vælge farven på garnet ud fra en sindsstemning? KAOS YARNs garner er navngivet en sindsstemning. Så vælg garnet ud fra, om du føler dig Vivacious med en smuk lys æblegrøn, Gentle med en smuk sart lyserød eller Nostalgic med en cremet beige, der ikke er til at stå for. KAOS YARN har en farve til ethvert humør, og det kan næsten ikke undgås at blive helt lykkelig af at se alle de farver.

  Økologisk garn hele vejen igennem

  KAOS YARNs garn er spundet på et familieejet spinderi i Peru, der er Fairtrade certificeret. Fairtrade certificeringen sikrer gode arbejdsforhold for medarbejderne. Garnet kommer fra dyr, der er blevet behandlet ordentligt, samtidig med at kvaliteten på garnet er tårnhøjt.

  Smukke farver, der farvet ordentligt

  De smukke farver på garnet er farvet efter europæiske retningslinjer, der tager højde for miljøet og sikrer fravær af skadelig kemi.

  Organic Soft Merino

  Organic Soft Merino er den blødeste Merinould, du kan forestille dig. Ulden er lækker at strikke med, og de luftige fibre sikre en høj elasticitet på garnet, der også gør, at den anbefalede pind er fra 2,5 mm til 4 mm. Garnet er 100% certificeret økologisk mulesing fri uld fra Argentina, og det er utrolig velegnet til projekter, der skal bæres tæt på kroppen. Du kan sagtens strikke blødt babytøj af ulden uden at skulle bekymre dig om, om det nu kradser på den sarte babyhud. Merinouldens særlige selvrensende kvalitet er fantastisk og vil spare dig for mange bekymringer om vask af uld. Du vil få strik, der er meget åndbart, og som kan holde sæson efter sæson.

  Organic Brushed Alpaca

  Organic Brushed Alpaca er 100% certificeret økologisk Alpaca uld i en blanding af Baby Alpaca og blød Suri Alpaca. Garnet er helt vildt blødt at have på, og du vil sagtens kunne bære det på bar hud. De lækre børstede fibre sikrer, at du vil få et blødt og fluffy udtryk på dit strik. Garnet kan strikkes med en, to eller flere tråde sammen, og du kan med fordel bruge det som følgetråd i diverse projekter. Garnet er et bæredygtigt alternativ til Mohair.

  Chunky Andean Wool

  Den helt fantastiske Chunky Andean Wool er vidunderlig at strikke med. Garnets tykkelse giver en lækker luftig struktur, og du vil hurtigt få mange masker på pindene. Chunky Andean Wool er single spun garn af 100% peruviansk højlandsuld fra får, der græsser i Andesbjergene 2500-5000 m over havets overflade. Den rene uld er en naturlig krydsning mellem Merino og Corriedale, og den holder formen rigtig godt på store pinde.

  Banderolerne er svanemærkede 

  Banderolerne er trykt i Danmark på et svanemærket trykkeri, og alt papir er FSC mærket. Så de kan altså også give dig en ren samvittighed.